Logo De Ijzeren Man
Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
« Terug naar het overzicht

Details

Kleur: Bruin
Geboortejaar 1999
Stokmaat: 1m71
Dekgeld: € 1.600,- excl. BTW, afdracht en verzendkosten

Goedgekeurd voor:
Informatie

Balou du Rouet: Enige hengst ter wereld in zowel springen als veelzijdigheid in WBFSH top 10. Inmiddels zij er alleen al in Duitsland 200 Balou-nakomelingen succesvol in de S-klasse, waarbij de nakomelingen-levenswinsom inmiddels tot 3.269.556 Euro is opgelopen. Verder bracht hij inmiddels 55 gekeurde zonen, waaronder de internationaal zeer succesvolle hengsten Horse Gym’s Balzaci, Bacardi OLD, Burberry en Balloon. Verdere toppaarden van Balou zijn onder andere Balance, First Class van Eeckelghem, Baloubet 4 en Brooklyn. Daarnaast weten zijn nakomelingen jaar na jaar zich te kwalificeren voor de finales van het Bundeschampionat voor 5- en 6-jarige springpaarden in Warendorf. En de “vader” heeft het voorbeeld gegeven: Balou du Rouet won zelf 19 Springparcoursen, won de finale kwalificatie op het Bundeschampionat met het hoogste cijfer 9,2 en was veelvoudig succesvol in de klasse S. Foktechnische hoogtepunten in 2017 waren onder andere Benthen’s Balou als premiehengst op de OS-keuring in Vechta en Honey Star als de reservekampioene tijdens de Elite-merriekeuring OS in Rastede. Balou du Rouet: een springpaardenleverancier van uitzonderlijke klasse.

Balou du Rouet is goedgekeurd voor Oldenburg, Oldenburg-International, Zangersheide, Hannover, Mecklenburg, Rheinland, Westfalen, Frankrijk, Zweden, Italië en Zuid-Duitse verbanden.

Dekgeld:  € 1.600,- excl. BTW, afdracht, toeslag gezondheidscertificaat* en verzendkosten buitenland

* indien gebruik gemaakt wordt van vers sperma zullen de kosten van de exportdocumenten in rekening gebracht worden bij de merriehouder

Dekking door KI en diepvriessperma

Stamboom

Balou du Rouet
Tussenstreep
Baloubet du Rouet
Georgia
Tussenstreep
Galoubet A
Mesange du Rouet
Continue
Georgette II
Tussenstreep
Alme
Viti
Starter
Badine
Contender
Felici Vb.Pr.St.
Domino
Georgette