Logo De Ijzeren Man
Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
« Terug naar het overzicht

Details

Kleur: Donkerbruin
Geboortejaar 2011
Stokmaat: 1m74
Dekgeld: € 1.000,- excl. BTW, afdracht en verzendkosten

Goedgekeurd voor:
Informatie

Casallco: Reserve-kampioen Oldenburg-International en 1-B Hauptprämien met internationaal potentieel. In 2018 debuteerde deze voorname paroursspecialist onder Bastian Freese op het internationale toneel. Daarvoor veroverde Casallco reeds vele overwinningen in het reguliere parcours. Tijdens zijn verrichtingstest 2014 in Schlieckau kreeg hij maar liefst 3 maal het cijfer 10,0. Direct met zijn eerste, vrijwel geheel geprimeerde jaargang bewees Casallco zijn verervingskwaliteit. Onder zijn gekeurde zonen bevinden zich ook de OS-kampioenshengst en verrichtingskampioen Cavoiro-H. In het vrijspringen en in het parcours openbaren de Casallcos zich met een grenzeloos vermogen. Met Casall, Contender, Carthago en Calypso II verenigt Casallco de uitzonderlijke top van de Holsteinse fokkerij in zijn pedigree. Vader Casall behoort met een levenswinsom van 4,2 miljoen Euro tot de absolute topverdieners. Onder Rolf-Göran Bengtsson won hij de Global Champions Tour, de wereldbekerfinale in Leipzig alsmede teambrons tijdens de Europese kampioenschappen. Casallco’s moeder Zelda is een volle zus van de gekeurde hengst Chocoprince. De hengsten Contender en Carthago spreken voor zich. Casallco: grenzeloos!

Casallco is goedgekeurd voor Oldenburg, Oldenburg-International, Hannover, Mecklenburg, Rheinland, Westfalen en Zuid-Duitse verbanden.

Dekgeld:  € 1.000,- excl. BTW, afdracht, toeslag gezondheidscertificaat* en verzendkosten buitenland

* indien gebruik gemaakt wordt van vers sperma zullen de kosten van de exportdocumenten in rekening gebracht worden bij de merriehouder

WFFS-Status: negatief       

Dekking door KI en diepvriessperma

Stamboom

Casallco
Tussenstreep
Casall
Zelda IV
Tussenstreep
Caretino
Kira XVII
Contender
Marli
Tussenstreep
Caletto II
Isidor
Lavall I
Maltia
Calypso II
Gofine
Carthago
Ziona