Logo De Ijzeren Man
Nederlands
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
« Terug naar het overzicht

Details

Kleur: Donkerbruin
Geboortejaar 2011
Stokmaat: 1m74
Dekgeld: € 1.000,- excl. BTW, afdracht en verzendkosten

Goedgekeurd voor:
Informatie

Casallco: premiehengst en overwinnaar met internationaal potentieel. Kampioen van de verrichtingstest met maar liefst 3 keer het cijfer 10,0: indrukwekkender laat zich de springkwaliteit van Casallco zich niet uitdrukken! Zijn springen is een belevenis op zich: door zijn techniek, vermogen en manieren worden er hoge verwachtingen in hem gestelt. In ieder opzicht sympathiek, en daarbij een fantastisch type en zeer correct, werd Casallco uitgeroepen tot 1-C premiehengst tijdens de OS-keuring 2013. Na beoordeling van zijn eerste veulens, zijn sportsuccessen, zijn verrichtingstest en zijn actuele verschijning werd Casallco in 2015 bekroond met de 1-B Hauptprämien tijdens de Oldenburger Hengsttage. In 2016 promoveerde Casallco met meerdere overwinningen tot in de klasse M. Zijn doorgaans moderne veulens worden geregeld geprimeert en worden voor topprijzen verkocht op veilingen. Ieder generatie in zijn pedigree brengt een internationale topvererver van aanzienlijke waarde voor de sport en fokkerij. Vader Casall won met Rolf-Göran Bengtsson talrijke Grote Prijzen en wereldbeker-wedstrijden, was in 2012 succesvol tijdens de Olympische Spelen en behaalde teambrons en individueel vierde tijdens de Europese kampioenschappen 2013. Moeder Zelda is een volle zus van de gekeurde hengst Chocoprince. De hengsten Contender en Carthago spreken voor zich.

Casallco is goedgekeurd voor Oldenburg, Oldenburg-International, Hannover, Mecklenburg, Rheinland, Westfalen en Zuid-Duitse verbanden.

Dekgeld:  € 1.000,- excl. BTW, afdracht, toeslag gezondheidscertificaat* en verzendkosten buitenland

* indien gebruik gemaakt wordt van vers sperma zullen de kosten van de exportdocumenten in rekening gebracht worden bij de merriehouder            

Dekking door diepvriessperma en vers sperma indien leverbaar

Stamboom

Casallco
Tussenstreep
Casall
Zelda IV
Tussenstreep
Caretino
Kira XVII
Contender
Marli
Tussenstreep
Caletto II
Isidor
Lavall I
Maltia
Calypso II
Gofine
Carthago
Ziona